Лідери продажів серверів DELL в Україні.

Dell AI Factory з NVIDIA

Спрощуємо ШІ на підприємстві: Фабрика штучного інтелекту Dell з NVIDIA

Dell Technologies оголошує про створення Dell AI Factory з NVIDIA, першого в галузі комплексного рішення для штучного інтелекту (ШІ), призначеного для задоволення складних потреб підприємств.

Від підвищення операційної ефективності до стимулювання інновацій - штучний інтелект здатен трансформувати бізнес-операції та результати. Однак впровадження ШІ на підприємствах є складним завданням через необхідність:

  • Звуження широких можливостей до найбільш ефективних варіантів використання
  • Керування, підготовка, забезпечення безпеки та управління критично важливими корпоративними даними
  • Забезпечення безкомпромісної продуктивності, необхідної для додатків зі штучним інтелектом
  • Забезпечення технічних навичок, необхідних для інтеграції точкових рішень
  • Забезпечення належних і точних відповідей

Усвідомлюючи це, багато підприємств шукають комплексні рішення, які можуть спростити процес розгортання ШІ. Dell AI Factory з NVIDIA - це новаторське рішення, яке об'єднує провідні обчислювальні системи, системи зберігання даних, мережеві рішення, робочі станції та ноутбуки Dell з передовою інфраструктурою штучного інтелекту NVIDIA та програмним забезпеченням NVIDIA Enterprise AI (яке включає новий мікросервіс NIM для оптимізованого висновку), і все це на базі високошвидкісної мережевої структури NVIDIA Spectrum-X.

Dell AI Factory з NVIDIA ґрунтується на співпраці двох компаній для створення найсучаснішої великомасштабної системи штучного інтелекту на базі Dell PowerEdge XE9680 з новітніми графічними процесорами NVIDIA, платформою NVIDIA Spectrum-X Ethernet і сховищем Dell PowerScale F710 для оптимізації продуктивності та пропускної здатності в масштабі, перевірки сценаріїв використання клієнтами та визначення оптимальних конфігурацій.

Якщо у вас залишилися питання ви можете звернутися до компанії Server Solutions яка займається продажем серверів Dell  по всій Україні.

Залишити коментар

Будь ласка, зверніть увагу, коментарі повинні бути затверджені перед публікацією.