Лідери продажів серверів DELL в Україні.

Dell пропонує комплексні рішення для фабрик штучного інтелекту на базі NVIDIA

Dell пропонує комплексні рішення для фабрик штучного інтелекту на базі NVIDIA

Основні моменти 
  • Dell AI Factory з NVIDIA - це перше в галузі комплексне рішення для штучного інтелекту, яке допомагає підприємствам швидко отримати вигоду від інвестицій в ШІ
  • Розширене портфоліо рішень Dell для генеративного ШІ допомагає підвищити точність результатів і навчання моделей, спрощує доступ до даних і оптимізує ефективність їх обробки та зберігання
  • Dell PowerEdge підтримує нові конфігурації графічних процесорів NVIDIA та стійку NVIDIA GB200 NVL72

Високоякісні результати на основі високоякісних даних

Завдяки тісній співпраці між Dell і NVIDIA, поповнення комплексного портфоліо рішень Dell Generative AI Solutions допомагає клієнтам модернізуватися за допомогою ШІ, прискорити трансформацію бізнесу та підвищити продуктивність:

  • Dell AI Factory з NVIDIA - це перше в галузі комплексне корпоративне рішення для штучного інтелекту, що об'єднує обчислювальні потужності, системи зберігання даних, клієнтські пристрої, програмне забезпечення та сервіси Dell з передовою інфраструктурою та програмним забезпеченням для штучного інтелекту від NVIDIA на базі високошвидкісної мережевої платформи.1 Dell AI Factory з NVIDIA - це повністю інтегроване рішення, в якому використовуються переваги конструкції на рівні стійки, а також ретельне тестування та перевірка, що дозволяє створити бездоганне рішення для перетворення даних на цінні знання та результати. Це рішення також використовує існуючі пропозиції щодо захисту корпоративних даних із супутніми послугами Dell у сфері безпеки та конфіденційності.
    Dell AI Factory з NVIDIA підтримує широкий спектр сценаріїв використання ШІ та додатків для підтримки всього життєвого циклу GenAI, від створення та налаштування моделі до доповнення та виведення висновків. Клієнти також можуть скористатися професійними послугами корпоративного рівня, які допомагають організаціям прискорити розробку стратегії, підготовку даних, впровадження та адаптацію AI Factory, розширюючи можливості ШІ. Dell AI Factory з NVIDIA доступна через традиційні канали та Dell APEX.
  • Dell Technologies співпрацюватиме з NVIDIA, щоб представити стійкову архітектуру високої щільності з рідинним охолодженням на базі суперчіпа NVIDIA Grace Blackwell. Ці системи підтримуватимуть екосистему наступного покоління, що має на меті забезпечити основу для покращення щільності продуктивності для робочих навантажень корпоративного ШІ.
  • Сервери Dell PowerEdge XE9680 підтримують нові моделі графічних процесорів NVIDIA, включаючи NVIDIA B200 Tensor Core GPU, які, як очікується, забезпечать до 15 разів вищу продуктивність штучного інтелекту та нижчу сукупну вартість володіння.2 Сервери Dell PowerEdge також підтримують інші графічні процесори на базі архітектури NVIDIA Blackwell, а також графічні процесори H200 Tensor Core GPU та мережеві платформи NVIDIA Quantum-2 InfiniBand і Spectrum-X Ethernet.
  • Рішення Dell для генеративного штучного інтелекту з NVIDIA - Retrieval-Augmented Generation (RAG) використовує нові мікросервіси в NVIDIA AI Enterprise, щоб запропонувати попередньо перевірене рішення з повним стеком для прискорення впровадження корпоративного ШІ за допомогою RAG. Це рішення допомагає організаціям покращити якість моделей GenAI та підвищити точність результатів за допомогою власних бізнес-даних та баз знань.
  • Рішення Dell для генеративного штучного інтелекту з NVIDIA - Model Training - це попередньо перевірене повнофункціональне рішення для організацій, які прагнуть створювати власні моделі для конкретних галузей.
  • Dell Data Lakehouse, який тепер доступний у всьому світі, - це відкрите сучасне озеро даних, яке допомагає організаціям виявляти, обробляти та аналізувати дані в одному місці в гібридних і мультихмарних середовищах.
  • Dell PowerScale - це перше в світі рішення для зберігання даних через Ethernet, перевірене системами NVIDIA DGX SuperPOD з DGX H100, яке допомагає клієнтам досягти швидшого та ефективнішого зберігання даних ШІ.

"Організації поспішають експериментувати зі штучним інтелектом, але існує багато проблем, які перешкоджають досягненню окупності інвестицій. Питання суверенітету даних, юридичні та регуляторні проблеми, а також якість даних - все це в центрі уваги. Нові пропозиції, такі як рішення Dell для генеративного штучного інтелекту з NVIDIA - RAG, надають підприємствам простіший шлях до GenAI, допомагаючи підвищити впевненість і розвивати власні можливості GenAI, які можуть забезпечити значний вплив на бізнес", - сказав Дейв Велланте (Dave Vellante), головний аналітик theCUBE Research. "Наше дослідження показує, що компанії звертаються до лідерів індустрії, таких як Dell і NVIDIA, за допомогою в наданні експертизи та послуг в області ШІ, щоб знизити ризики і швидше повернути інвестиції".

Доступність

  • Dell AI Factory з NVIDIA доступний по всьому світу через традиційні канали та Dell APEX.
  • Сервери Dell PowerEdge XE9680 з графічними процесорами NVIDIA B200 Tensor Core, NVIDIA B100 Tensor Core та NVIDIA H200 Tensor Core очікуються в кінці цього року.
  • Рішення Dell Generative AI Solutions з NVIDIA - RAG доступні по всьому світу через традиційні канали та Dell APEX.
  • Рішення Dell Generative AI Solutions з NVIDIA - Model Training буде доступне по всьому світу через традиційні канали та Dell APEX у квітні 2024 року.
  • Як повідомлялося раніше, Dell Data Lakehouse тепер доступний у всьому світі.
  • Dell PowerScale тепер валідований з NVIDIA DGX SuperPOD з рішеннями DGX H100 та NVIDIA OVX.
  • Служба впровадження Dell для RAG доступна в деяких регіонах з 31 травня.
  • Послуги з розгортання інфраструктури Dell для модельного навчання доступні в деяких регіонах з 29 березня.
  • Консультаційні послуги з безпеки даних GenAI доступні в деяких країнах з 29 березня.
  • Якщо у вас залишилися питання ви можете звернутися до компанії Server Solutions яка займається продажем серверів Dell  по всій Україні.

Залишити коментар

Будь ласка, зверніть увагу, коментарі повинні бути затверджені перед публікацією.