Лідери продажів серверів DELL в Україні.

Модернізація ІТ за допомогою серверів Dell PowerEdge R760 на базі процесорів Intel Xeon 4-го покоління. Server Solutions

Модернізація ІТ за допомогою серверів Dell PowerEdge R760 на базі процесорів Intel Xeon 4-го покоління.

Модернізація ІТ за допомогою серверів Dell PowerEdge R760 на базі процесорів Intel Xeon 4-го покоління.

Перехід на нову серверну технологію вимагає від організацій уважно враховувати витрати і вигоди під час інвестування в нову інфраструктуру, включно з обладнанням, програмним забезпеченням та операційним середовищем. Уявіть собі приріст продуктивності центру обробки даних, що використовує це нове або модернізоване обладнання та програмне забезпечення. Поряд з істотним підвищенням продуктивності організації отримають новітні засоби захисту, можливості управління системами, вищу швидкість оброблення, скорочення часу простою і швидші результати. Крім того, оновлена інфраструктура підвищить масштабованість, що дасть змогу забезпечити майбутнє зростання без серйозних збоїв, а також підвищить продуктивність кластера на ват.

Усе це вказує на те, як оновлення вашого обладнання, програмного забезпечення та операційного середовища може поліпшити загальну продуктивність вашого центру обробки даних. Однак одночасне узгодження всіх трьох елементів є непростим завданням, оскільки минулі рішення можуть перешкоджати прогресу.

Dell, Intel і VMware пропонують оновлене інфраструктурне рішення ReadyNode під назвою vSAN 8.0 з архітектурою Express Storage (ESA). Цей випуск забезпечує підвищену продуктивність і ефективність для задоволення зростаючих потреб бізнесу клієнтів. Клієнти, що використовують сервер Dell PowerEdge R760, можуть скористатися перевагами vSAN 8.0, але повинні зробити вибір між наявним вузлом Ready Node vSAN Original Storage Architecture (OSA) або оновленням до нової архітектури ESA ReadyNode. vSAN ESA ReadyNodes - це сервери x86, попередньо налаштовані, протестовані та сертифіковані Dell і VMware. Кожен vSAN ESA ReadyNode оптимально налаштований для vSAN ESA або OSA з необхідною кількістю ЦП, пам'яті, мережевих пристроїв вводу-виводу і пристроїв зберігання NVMe. Загалом Dell пропонує понад 250 конфігурацій, здатних задовольнити будь-які вимоги клієнтів, тож постає запитання: яку з них обрати і як виконати міграцію?

vsan esa vs osa performance server solutions

Інженери Intel за підтримки інженерів Dell протестували кілька пропозицій vSAN, щоб отримати повне уявлення про продуктивність і характеристики сценаріїв використання. Тести проводилися в лабораторіях продуктивності Intel і Dell у період з листопада 2022 року по березень 2023 року з використанням накопичувачів NVMe від Solidigm. Кінцева мета полягала у виявленні поліпшень продуктивності vSAN 8.0 ESA порівняно з попередньою архітектурою vSAN 7.0U3 OSA в декількох поколіннях різних апаратних пропозицій. У результаті тестів продуктивність зросла більш ніж у 6 разів, а затримка - у 4,9 раза нижча за умови використання серверів Dell останнього покоління та процесорів Intel Xeon 4-го покоління з вищою пропускною спроможністю PCIe і розширеними мережевими можливостями.

vsan esa vs osa performance2 server solutions

Оскільки до платформи зберігання даних vSAN 8 ESA висуваються більш конкретні вимоги до обладнання, ніж до OSA, більшість клієнтів будуть переходити на ESA для кожного кластера за допомогою нової установки vSAN, що працює на вузлах vSAN ReadyNodes, сертифікованих для використання з ESA. Перехід OSA на ESA - це одноразова міграція, що відбувається для кожного кластера. Кожен крок вимагає ретельного розгляду таких факторів, як заміна обладнання, міграція даних, підвищення продуктивності та доступна потужність в інших кластерах.

Зрештою, основні обов'язки ІТ-команд полягають у зниженні сукупної вартості володіння (TCO), скороченні часу простоїв і підвищенні продуктивності та масштабованості за рахунок оптимізації інфраструктури. Оскільки технології продовжують розвиватися, інженери Dell, Intel і VMware зосереджені на оптимізації нових рішень, щоб забезпечити більшу цінність для клієнтів. Впровадження нових технологій у старі середовища може поставити під загрозу, а іноді навіть звести нанівець цю цінність.

Поєднання серверів Dell PowerEdge з процесорами Intel® Xeon® 4-го покоління і новітнім гіпервізором VMware/vSAN ReadyNodes може значно підвищити продуктивність, скоротити затримки і забезпечити більш своєчасну бізнес-аналітику. Оскільки пристрої зберігання даних становлять значну частину сукупної вартості володіння, реконфігурація наявного обладнання для оптимізації можливостей vSAN8.0 ESA вимагає значних капіталовкладень. Проте, сервери, як і раніше, не зможуть забезпечити максимальну продуктивність через зниження продуктивності застарілих NVMe і серверів. Крім того, такий підхід значно збільшує навантаження на наявний ІТ-персонал.

 Компанія Server Solutions займається продажем серверів Dell PowerEdge R760 та Dell PowerEdge R760xs по всій Україні, серед наших клієнтів малий, середній і великий бізнес. Якщо вам або вашому підприємству потрібна консультація і купівля якісного серверного обладнання, то вам слід звернутися до нас.

 

Залишити коментар

Будь ласка, зверніть увагу, коментарі повинні бути затверджені перед публікацією.