Лідери продажів серверів DELL в Україні.

Швидкий пошуковий фільтр серверів DELL

Модернізація-ІТ-за-допомогою-серверів-Dell-PowerEdge-R760 SERVER SOLUTIONS

Модернізація ІТ за допомогою серверів Dell PowerEdge R760

Dell, Intel та VMware пропонують оновлене інфраструктурне рішення ReadyNode під назвою vSAN 8.0 з архітектурою Express Storage Architecture (ESA). Ця версія забезпечує підвищену продуктивність і ефективність для задоволення зростаючих бізнес-потреб клієнтів. Клієнти, які використовують сервер Dell PowerEdge R760, можуть скористатися перевагами vSAN 8.0, але повинні вибрати між існуючим vSAN Original Storage Architecture (OSA) Ready Node та новою архітектурою ESA ReadyNode. vSAN ESA ReadyNode - це сервери x86, які були попередньо налаштовані, протестовані та сертифіковані компаніями Dell та VMware. Кожен vSAN ESA ReadyNode оптимально сконфігурований для vSAN ESA або OSA з необхідною кількістю процесорів, пам'яті, мережевого вводу-виводу та пристроїв зберігання NVMe. Загалом Dell пропонує понад 250 конфігурацій, які задовольнять будь-які вимоги клієнтів, і виникає питання: Яку з них вибрати і як здійснити міграцію?

Поєднання серверів Dell PowerEdge з процесорами Intel® Xeon® 4-го покоління та новітніми гіпервізорами VMware/vSAN ReadyNodes може значно підвищити продуктивність, зменшити затримки та надати більш своєчасну бізнес-інформацію. Оскільки пристрої зберігання даних формують значну частину сукупної вартості володіння, реконфігурація існуючого обладнання для оптимізації можливостей vSAN8.0 ESA вимагає значних капіталовкладень. При цьому сервери все одно не будуть забезпечувати максимальну продуктивність через зниження продуктивності застарілих NVMe і серверів. Крім того, такий підхід значно збільшує навантаження на існуючий ІТ-персонал.

Як ми можемо допомогти?

Компанія Server Solutions займається продажем серверів Dell PowerEdge R760 та Dell PowerEdge R760xs по всій Україні, серед наших клієнтів малий, середній і великий бізнес. Якщо вам або вашому підприємству потрібна консультація і купівля якісного серверного обладнання, то вам слід звернутися до нас.

 

Залишити коментар

Будь ласка, зверніть увагу, коментарі повинні бути затверджені перед публікацією.