Лідери продажів серверів DELL в Україні.

Швидкий пошуковий фільтр серверів DELL

Чому клієнти обирають СЗД PowerVault ME5 і сервери PowerEdge для високопродуктивних обчислень (HPC) Server Solutions

Чому клієнти обирають СЗД PowerVault ME5 і сервери PowerEdge для високопродуктивних обчислень (HPC)

Чому клієнти обирають СЗД PowerVault ME5 і сервери PowerEdge для високопродуктивних обчислень (HPC) 

Високопродуктивні обчислення (HPC) зі складними можливостями моделювання даних, аналітики та симуляції мають трансформаційний вплив на такі корпоративні ринки, як медіа/розваги, нафта і газ, фінансові послуги, геноміка та медико-біологічні науки. Модель аналітичних обчислень HPC, орієнтована на дані, також зумовлює потребу в окремих, надійних і масштабованих системах зберігання, які можуть йти в ногу зі зростанням обсягів даних, що створюються в цих середовищах. Необхідність ефективного зберігання, управління, аналізу та вилучення інформації з обсягів даних всередині кластерних паралельних файлових систем HPC робить сумісність обчислювальної потужності сервера і ємності системи зберігання ще більш важливою.   

1. Перевірені конфігурації

Перевірені конфігурації серверів PowerEdge і систем зберігання даних PowerVault забезпечують простіше, швидше та дешевше розгортання модульних середовищ HPC. Dell Technologies пропонує попередньо протестовані конфігурації, що включають програмне забезпечення, обладнання, системи зберігання даних і засоби підключення, а також задокументовані посібники з найкращих практик, які дають змогу почати з малого й розширюватися в міру зростання ваших потреб у високопродуктивних обчисленнях. Перевірені конфігурації забезпечують більш тривале використання серверів, а також можливість безперешкодного додавання ємності для зберігання даних із прямим підключенням ззовні.

2. Вибір між ціною та продуктивністю

Коли компаніям потрібно зберігати, обробляти та швидко отримувати доступ до великих обсягів високопродуктивних даних для аналізу, вони звертаються до серверів Dell PowerEdge, підключених до системи зберігання даних PowerVault ME. Ця інфраструктурна комбінація допомагає компаніям зменшити капітальні та експлуатаційні витрати на обчислення та зберігання щільних даних за прийнятного співвідношення ціна/продуктивність. Поєднання цих сучасних інфраструктурних платформ - це доступний спосіб досягти продуктивності та пропускної здатності, необхідних для більшості середовищ високопродуктивних обчислень. Ви можете гнучко керувати RAID-масивом як на сервері, так і в сховищі для оптимізації продуктивності. Масиви RAID-контролерів PowerVault зберігають обчислювальну потужність, надаючи більше простору і швидкості для читання і запису даних, і працюють з будь-якою ОС. Крім того, RAID-контролери PowerEdge PERC забезпечують надійність, продуктивність і високошвидкісне з'єднання, якщо використовуються пристрої JBOD. 

3. Гнучкість топології

Сервери Dell PowerEdge і СЗД PowerVault забезпечують гнучкість, що дозволяє конфігурувати їх як топології DirectAttach Storage (DAS) з високою ємністю зберігання. Розділення обчислень і сховища дозволяє модульно нарощувати середовище HPC, замінюючи сервери PowerEdge лише тоді, коли потрібно більше пам'яті або процесорів, і гнучко додавати ємність сховища в міру необхідності. При конфігурації для DAS поєднання обчислювальної системи та системи зберігання даних забезпечує середовищу HPC найкращу операційну продуктивність, оскільки серверу не потрібно проходити через комутовану мережу для читання та запису даних.  

4. Спрощене керування

Легко керуйте серверами Dell PowerEdge і сховищем PowerVault разом з іншими технологіями Dell і платформами сторонніх виробників з однієї скляної панелі. Доступні відкриті та розширювані варіанти керування, зокрема Dell OpenManage Enterprise (OME). Крім того, ви можете використовувати iDRAC і CloudIQ для предиктивної аналітики та моніторингу стану серверів і систем зберігання даних відповідно. Опції керування можуть бути використані для прискорення часу на ремонт, зменшення зусиль з моніторингу, прискорення нових розгортань та покращення роботи кінцевого користувача.   

5. Єдина структура обслуговування та підтримки

Коли клієнти об'єднують сервери PowerEdge і СЗД PowerVault для запуску бізнес-рішень, вони одразу ж отримують гарантію того, що разом з ними працює успішна команда підтримки клієнтів. Наші висококваліфіковані фахівці з обслуговування та підтримки завжди забезпечать найкращий в галузі рівень обслуговування клієнтів. Оскільки ваш бізнес стрімко зростає та повинен впоратися з усіма змінами, що з ним пов'язані, Dell Technologies завжди буде поруч - на всіх рівнях обслуговування. Вам потрібно лише зробити один дзвінок - до Dell Technologies - вашого надійного партнера. 

МАСШТАБОВАНІСТЬ. ВИСОКА ПРОДУКТИВНІСТЬ. ДОСТУПНИЙ.

Small HPC Configurations Server Solutions

Medium HPC Configurations Server Solutions

Large HPC Configurations  Server Solutions

 

Як ми можемо допомогти?

Компанія Server Solutions займається продажем серверів Dell PowerEdge R760 та Dell PowerEdge R760xs по всій Україні, серед наших клієнтів малий, середній і великий бізнес. Якщо вам або вашому підприємству потрібна консультація і купівля якісного серверного обладнання, то вам слід звернутися до нас.

 

 

 

Залишити коментар

Будь ласка, зверніть увагу, коментарі повинні бути затверджені перед публікацією.