Лідери продажів серверів DELL в Україні.

Швидкий пошуковий фільтр серверів DELL

Сервери Dell PowerEdge 16G Server Solutions

Сервери Dell PowerEdge 16G

У сучасному динамічному бізнес-середовищі організації все частіше застосовують мультихмарну стратегію. Multicloud надає доступ до ваших даних з найкращими у своєму класі обчислювальними можливостями для досягнення ваших унікальних цілей. Гнучкість - ключ до успіху. Саме тому наше портфоліо розроблено так, щоб задовольнити ваші потреби у гнучкості та маневреності. Незалежно від того, де зберігаються ваші програми та дані - у хмарі, центрах обробки даних чи периферійних середовищах, - портфоліо PowerEdge від Dell дає змогу використовувати всі переваги хмарних технологій. Відкрийте для себе майбутнє, в якому ви зможете вільно оптимізувати продуктивність будь-де та будь-коли. Ваш шлях до оптимальної продуктивності починається тут.

Прискорюйте трансформацію будь-де

Власники бізнесу стикаються з величезною кількістю даних, рішень та викликів. Щоб революціонізувати свою діяльність і досягти постійного успіху, бізнес-лідери потребують швидкого прийняття рішень, швидкого розуміння та аналізу в реальному часі. Штучний інтелект (ШІ), машинне навчання (ML), високопродуктивні обчислення (HPC) та інфраструктура віртуальних робочих столів (VDI) стали мейнстрімом, збільшуючи складність управління великими центрами обробки даних. Розширення глобальної та віддаленої робочої сили вимагає ретельної уваги до роботи центрів обробки даних та периферії. Щоб задовольнити ці нові вимоги, організаціям потрібні переваги периферійних обчислень, зменшення затримок, підвищена безпека, більша гнучкість і потужні обчислювальні можливості. 

Спеціально розроблені, інтелектуальні, кіберстійкі, стійкі до кіберзагроз 

Cервери Dell PowerEdge R760 відповідають зростаючим вимогам штучного інтелекту, периферійних обчислень і середовищ, що масштабуються. Ці сервери забезпечують обчислювальну потужність, підтримку GPU/ DPU та оптимізовані конфігурації для роботи з вимогливими робочими навантаженнями, а також оснащені надійними інструментами керування для безперешкодного масштабування та операційної ефективності. Спеціально розроблені сервери PowerEdge дозволяють організаціям повною мірою використовувати потенціал штучного інтелекту, периферійних обчислень і середовищ масштабування, щоб стимулювати інновації, отримувати дієві ідеї та залишатися конкурентоспроможними в сучасному цифровому світі.

Сервери PowerEdge, оптимізовані для прискорення, спеціально створені для роботи зі штучним інтелектом, щоб допомогти клієнтам перетворити можливості на основі даних на більш розумні результати. Прискорювачі продуктивності графічних процесорів NVIDIA, Intel і AMD прискорюють роботу ваших додатків, забезпечуючи кращу економічність і проривну продуктивність для сценаріїв використання ШІ. Сервери сімейства XE підтримують великі мовні моделі (LLM), обробку природної мови (NLP), машинне навчання, глибоке навчання та предиктивну аналітику для швидшого отримання інформації за менших витрат.

Dell R760xa Server Solutions

Масштабування

Від унікальних вимог постачальників хмарних послуг (CSP) до потреб підприємств у масштабуванні - спеціально створені та кіберстійкі сервери Dell PowerEdge R760xs поєднують в собі масштабовану продуктивність з ефективним використанням ресурсів, щоб оптимально збалансувати ваші операції. Сервери можна налаштувати таким чином, щоб вивільнити точну кількість необхідної обчислювальної потужності, забезпечуючи максимальну продуктивність навіть для найвимогливіших робочих навантажень. А для CSP, які керують центрами обробки даних різних постачальників, ми пропонуємо Dell Open Server Manager, побудований на надійній платформі OpenBMC™. Для решти ми пропонуємо найкраще в своєму класі управління підприємством з портфелем систем управління Dell OpenManage™ для ефективного управління ІТ-інфраструктурою.

Dell R760xs Server Solutions

Ядро

Сервери PowerEdge R760 останнього покоління, створені для центрів обробки даних, покликані допомогти організаціям у досягненні їхніх цілей, даючи змогу людям менше зосереджуватися на інфраструктурі, а більше - на перетворенні своїх ідей на конкурентну перевагу. Ці сервери, оснащені масштабованими процесорами Intel® Xeon® четвертого покоління та процесорами AMD EPYC™ четвертого покоління, забезпечують потужність штучного інтелекту, інтелектуальне охолодження та енергоефективність. Новітні сервери PowerEdge мають знижене енергоспоживання порівняно з попередніми поколіннями, а також срібний і бронзовий сертифікати EPEAT та рейтинг ENERGY STAR®.

Dell R760 Server Solutions

Як ми можемо допомогти?

Для отримання більш детальної інформації про сервер DELL PowerEdge R760 з DDR5 4800 або сервер DELL PowerEdge R750 з DDR4 3200, ви можете ознайомитися на нашому сайті SERVER SOLUTIONS,  щоб дізнатися вартість сервера перейдіть за посиланням Конфигуратор Сервера DELL.

Залишити коментар

Будь ласка, зверніть увагу, коментарі повинні бути затверджені перед публікацією.